diensten

Met een open mind en 25 jaar ervaring benadert hannawolff.com (complexe) communicatie-vraagstukken. Ik neem zorgvuldig waar wat de beelden en belangen zijn die leven bij mensen en organisaties. Vervolgens orden ik wat er is en breng ik samen met u in kaart wat uw missie en eigen, wezenlijke waarden hierbij zijn. Dan maak ik met u het actieplan om deze te verwezenlijken middels online en offline communicatie en adequaat 'nieuw' gedrag. Ik begeleid bij veranderingen en arrangeer verrassende ontmoetingen.

Wat ik lever? Ik bied inspiratie en kom met slimme strategieën, creatieve concepten en aansprekende teksten die aanzetten tot actie. De juiste content in de juiste context en andersom. Functionaliteit bepaalt de vorm en het hart moet er sneller van gaan kloppen. Dat kan een speech, inspiratie-sessie of filmscript zijn, maar ook een organisatieverhaal of een cultuurtraject.

Ik werk graag samen met mijn netwerk van betrokken en ervaren professionals om uw communicatiedoelstellingen te behalen. Denk aan beeldend kunstenaars, journalisten, vormgevers, webspecialisten, trainers, reclamemakers en organisatie-ontwikkelingsdeskundigen.

Kortom, u kunt bij hannawolff.com terecht voor communicatieadvies, communicatie coaching & training, internal branding, personal branding, copywriting en storytelling.