profiel

 

Welkom bij hannawolff.com! U bent bij mij aan het juiste adres voor professionele communicatie. In de afgelopen 25 jaar heb ik als zelfstandig communicatieadviseur, tekstschrijver, coach en trainer ruime ervaring opgedaan op het gebied van (verander)communicatie bij bedrijven, (semi)overheid, scholen en communicatiebureaus. Op mijn LinkedIn leest u meer over wat ik tot nu toe met en voor wie heb gedaan.

 

Dit schreef de testpsycholoog over mij in de zesde klas van de basisschool in het rapport voor de school en beroepskeuze:

 

“Hanna weet zich in het contact vrij vlot en soepel aan te passen. Op de omgang met anderen is zij gesteld en daarbij staat ze open voor indrukken van buitenaf. Zij houdt van persoonlijke aandacht, is snel van begrip, goed in taal en het gezellig samen zijn met anderen en het samen doen van allerlei activiteiten stelt Hanna op prijs.”

 

En dat klopt nog als een bus! Al deze elementen ziet u terug in de opleidingen, opdrachten en nevenfuncties waar ik voor gekozen heb. Hoe dan? Graag ga ik samen met mijn opdrachtgevers op zoek naar de rode draad in de identiteit en ambities van mensen en organisaties. Als ervaren professional luister ik en breng ik online en offline een dialoog op gang. Hierbij verbind ik mensen met elkaar. En met hun ideeën en verlangens.

 

Waar het mij om te doen is? Waarachtig zijn, voorbij de schone schijn. Waarnemen, waarmaken en gewaardeerd worden. Samen optrekken, verder komen en successen vieren!

Hanna Wolff

Kennismaken, of een vraag? Graag!
Kom in contact